Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hem dan hier in uw browser.

Nieuwsbrief Houtkamp College & Panora Lyceum 12 september 2019
Welkom!
De eerste nieuwsbrief van het Houtkamp College en Panora Lyceum is een feit! De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen van de twee nieuwe scholen die in augustus 2020 starten met een brugklas. Ook het aankomende schooljaar gaan deze voorbereidingen door zodat wij de leerlingen in het schooljaar 2020-2021 vol vertrouwen welkom kunnen heten. 

Iedereen die zich via de websites van de scholen heeft aangemeld of tijdens de Experience heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden ontvangt de nieuwsbrief van het Houtkamp College en/of Panora Lyceum. De basisscholen in de omgeving van Doetinchem worden ook op deze manier geïnformeerd over de ontwikkelingen. 

In deze eerste gezamenlijke nieuwsbrief is informatie te vinden over de rectoren van het Houtkamp College en Panora Lyceum, de voorlichting, open dagen, kennismaking van nieuwe brugklassers en de start van het schooljaar 2020-2021. 
Maak kennis met de rector van het Houtkamp College
Aangenaam kennis te maken! Ik ben Louise Beernink, rector van het Houtkamp College.
  • Geboren en getogen in de Achterhoek (Dinxperlo).
  • Privé: getrouwd, 5 kinderen (samengesteld gezin), 2 Berner sennen-honden.
  • Hobby’s: koken, eten, wandelen met de honden, lezen, spelletjes, puzzelen, netflixen.
  • Waarom onderwijs? Ik werk graag in een levendige omgeving. Wat is er levendiger dan werken in een gebouw waar honderden jongeren aanwezig zijn?
Lees verder
Maak kennis met de rector van het Panora Lyceum
Ik ben Paddy Harbers, 50 jaar, en geboren en opgegroeid in Doetinchem. Ik ben getrouwd en trotse vader van vier kinderen. Ik houd van gezelligheid en het goede leven. Samen leuke dingen doen en genieten van en met elkaar!

Ik heb ooit voor het onderwijs gekozen omdat ik betekenisvol wil zijn voor leerlingen. Nieuwe dingen ontdekken, leerlingen grenzen laten verleggen en successen laten ervaren vind ik erg belangrijk. Het is mooi als leerlingen in beweging komen en gemotiveerd raken door ons onderwijs!
Lees verder
Bijeenkomst basisonderwijs 
Op woensdag 9 oktober organiseren de rectoren van het Houtkamp College en het Panora Lyceum een bijeenkomst voor de leerkrachten van groep 7 & 8 en directeuren uit het basisonderwijs om nader kennis te maken met de twee scholen.

Zij hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen.
What's Next
What’s Next is de gezamenlijke presentatie van alle middelbare scholen in de West-Achterhoek voor leerlingen uit groep 8. Zo maken we het makkelijk om op één avond kennis te maken met de verschillende scholen en schooltypen.

Er staan voor What’s Next in totaal vier avonden op twee locaties gepland. Op 11 en 12 november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Op 18 en 19 november in het Graafschap College, locatie Sportpark Sportweg, in Doetinchem. Maar let op: om de avonden in goede banen te leiden, is elke basisschool uitsluitend op één van deze avonden en locaties uitgenodigd.
LEES MEER OVER WHAT'S NEXT


Open dagen
Het Houtkamp College en Panora Lyceum organiseren dit schooljaar voor het eerst een open dag. Leerlingen en ouders uit groep 7 & 8 zijn van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe scholen.
 
Houtkamp College                    Panora Lyceum                         
Zaterdag 25 januari 2020   Zaterdag 1 februari 2020  
10.00-15.00 uur   10.00-15.00 uur 
Start schooljaar 2020-2021
Kennismaking nieuwe brugklassers!
Leerlingen die zich dit schooljaar aanmelden voor één van de twee scholen worden uitgenodigd om in juni 2020 kennis te maken met de school, mentor en klasgenoten.

Het schooljaar 2020-2021 start voor de leerlingen van het Houtkamp College of Panora Lyceum in de week van 31 augustus 2020. 

Contact


Houtkamp College

info@houtkampcollege.nlPanora Lyceum


info@panoralyceum.nl
Copyright © 2019, Achterhoek VO. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer
Ondanks het feit dat Achterhoek VO de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Achterhoek VO is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. Achterhoek VO is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend.