Wil je vorige nieuwsbrieven teruglezen? Klik dan hier voor het archief.
Mavo - Havo - Atheneum - Gymnasium
Panora gaat live!
 
We zijn gestart. Het schooljaar begon met een feestelijke opening voor en door onze leerlingen en medewerkers. Onze leerlingen zijn het schooljaar gestart door de 'papieren deuren' van het Panora Lyceum te openen. Na een introductieprogramma met een grote finale zijn de lessen begonnen! Het is fantastisch om de enorme energie van zowel leerlingen als medewerkers te mogen ervaren. Wat een enthousiasme en plezier!

We zijn gestart met ons eerste thema 'Aanpassen'. Op ons lesrooster staat naast Nederlands, Engels, Bewegingsonderwijs en Wiskunde onder andere Migratie, Klimaatlokaal, Waarom daar? Onderzoeken en Taal, Communicatie en Cultuur. Eigentijdse en innovatieve opdrachten binnen onderwijs in thema’s. Wij gaan voor betekenisvol onderwijs, met een open blik naar de wereld.
 
Ik wens jullie allemaal een goed schooljaar toe. We maken er samen iets moois van!
 
Paddy Harbers, rector
Starten | Allereerste schooldag Panora Lyceum
 
2 september was het dan eindelijk zover. Het Panora Lyceum ging live! Deze onvergetelijke dag hebben wij vastgelegd en delen we graag met u.
Blijf ons ook volgen via sociale media, de website en deze nieuwsbrief voor meer live nieuws.
 
kijk hier het filmpje
Leerlingen aan het woord
 
U bent van ons gewend dat onze medewerkers zich aan u voorstellen in de nieuwsbrief. Graag voegen wij hier de verhalen van onze leerlingen aan toe. Iedere nieuwsbrief zullen een of meerdere leerlingen hun ervaringen delen. Door hun ogen kunt u bij ons binnenkijken.


Féline Kusters
leerling klas 1B
 
Ik zit op het Panora lyceum, omdat me het een leuke school leek maar ook, omdat me het een school leek waarop ik veel plezier kan hebben maar ook veel kon leren door alle opdrachten en de school zelf!
 
Lees verder
Matthijs de Baaij
leerling klas 1B
 
Hi, ik ben Matthijs de Baaij en ik zit in klas in 1B op het Panora Lyceum.

Ik ben naar het Panora gegaan, omdat je meer met groepjes werkt en je ook op jezelf richt met bepaalde vakken zodat je later voor je werk de goede keuzes gemaakt heb.
 
Lees verder
Op het Panora Lyceum richten wij ons onderwijs in aan de hand van de leercyclus; ons kompas. Zo hebben we de introductiedagen voor de leerlingen en de medewerkers ook ontwikkeld. Dit leverde een eerste spetterende finale op. 
 
Lees verder
Leunora Schipper,
mentor 1F
 
Mijn naam is Leunora Schipper. Op het Panora Lyceum ben ik mentor en vakexpert Duits.

Ik laat de leerlingen kennis maken met de Duitse taal en cultuur en zal ze o.a. als mentor ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat alle leerlingen gezien worden, dat iedereen zichzelf durft te zijn, zich veilig voelt en zich op eigen tempo kan ontwikkelen. .
 
Lees verder
Het eerste thema op het Panora Lyceum staat in het teken van aanpassen. Zeer toepasselijk voor iedereen op het Panora Lyceum. Zowel de leerlingen passen zich aan de middelbare school aan, want de middelbare is toch ook echt anders dan de basisschool. Maar ook de medewerkers passen zich aan en moeten wennen aan nieuwe dingen.
 
Lees verder
Agenda
 
6 oktober
Studiemiddag medewerkers Panora Lyceum
19 oktober t/m 23 oktober 2020
Herstvakantie
Blijf ons volgen!
 
Het Panora Lyceum is volop in ontwikkeling. We willen u graag op de hoogte houden over onze ontwikkelingen. Daarom plaatsen we, naast de informatie op onze website, regelmatig berichten op onze social media. Volg ons daarom op Facebook, Instagram en/of LinkedIn
Contactgegevens

Panora Lyceum
Holterweg 121
7001 EK Doetinchem
Stuur een e-mail
Volg ons op

   
U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief van het Panora Lyceum.
Het opgegeven e-mailadres is:
Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2020, Panora Lyceum. Alle rechten voorbehouden.